en höst som kännsDet känns mycket höst nuförtiden.
Trots att jag tycker den är himlans mysig med tjocka tröjor och te så gör den mig lite segstartad på morgonen och faktiskt överhuvudtaget.
Men jag får en hel del positiv energi från många håll vilket borde väga upp.

Ikväll ska jag åka bil med Kristina igen, ända till Karlstad på pedagogutbildning.
Det är roligt att åka med Kristina, skulle man göra en roadtrip med någon skulle det nog bli med henne.
Man skrattar halvt ihjäl sig! Resan blir det viktiga, inte målet.

I helgen var vi och spelade i Götet med Summersad, trestjärnigt hotell och frukostbuffé är fina saker. Hjälp vad mycket pålägg, ändå gör man sig en rätt så tråkig macka... medans andra beter sig som om det vore julbord och de sparat sig flera dagar! Mårten fick en bebiskompis, jag fick mig en ordentlig promenad i lördagsnatt, jennifer fick glapp i kabeln, evelina har fått en jättefin pojkvän.... Jag köpte en djembe också, djembekursen började igår. Wiiiie, man är igång med rätt så många projekt. Men det är en känsla av att ge och ta. Inte bara ge  Vilket gör att jag kommer orka... och dessutom är det lagom mycket. Kanske många olika saker, men i lagom mängd.

Emma är min idol!Jag undrar vart den här dagen tog vägen!
Klockan är redan halv sju. Jag har inte ens ätit en ordentlig middag. Bara fil och müsli.
Vaknade rätt tidigt idag, halv nio. Steg upp och duschade, pluggade lite, spelade gitarr och sen for jag in till stan på ett möte, som tog mycket längre tid än vad jag trott. Efter det handlade jag lite mat, kom hem vid fyra. Ringde ett samtal och kom på: Jag måste beställa videokameraaaaaaaaaaa!!!! Praktiken ska förevigas. Känns läskigt att höra och se sig själv ... iiiiih.
Men det är bara att försöka försonas med detta faktum. Eh.

Idag blev jag förvånad över att tekniken inte utvecklats så man kan ha nån slags kombinerad USB och firewire kabel. Det vore väl nåt för oss som inte har firewire ingång på våra datorer.
 Nä, istället fick jag köpa nåt ... annat som min datarådgivare Emma rekommenderade.
Emma är min idol, lätt!